Search & Filter keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_leftSearch & Filter
08:30 - 09:0030 mins
Registration and welcome coffee
09:00 - 09:055 mins
Chair’s welcome address
09:05 - 09:3530 mins
State of global venture 2021
09:35 - 10:1035 mins
The evolution of European venture: the returns are real
10:10 - 10:4535 mins
In like a lion and out like a lamb: what actually happened in 2020/2021?
10:45 - 11:0520 mins
11:05 - 11:5045 mins
Morning coffee and networking break
11:50 - 12:1020 mins
12:10 - 12:4535 mins
VC LP ‘elephant’ round
12:45 - 14:1590 mins
Lunch and networking break
14:15 - 14:5035 mins
European tech: an opportunity ripe for seizing, but by who?
14:15 - 15:2570 mins
The train has left the station but are institutional investors still on the platform?
14:50 - 15:2535 mins
In the land of the giants: how are early stage investors navigating the increasingly complex late-stage environment
15:25 - 16:1045 mins
Afternoon refreshments and networking break
16:10 - 17:0050 mins
Diversity as a competitive edge: progress, policies and case studies
17:00 - 17:3535 mins
VC as a force for good: is VC selling itself short?
17:35 - 17:405 mins
Chair’s closing remarks
17:40 - 19:30110 mins
Day One networking drinks reception
Get the latest news.
As it happens
Sign up to get the latest on the agenda and speakers.