Search & Filter keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_leftSearch & Filter
07:30 - 09:0090 mins
08:30 - 09:0030 mins
09:00 - 09:055 mins
Chair’s welcome address
09:05 - 09:4035 mins
New entrants and new norms: who’s eating our lunch?
09:40 - 10:0020 mins
10:00 - 10:3535 mins
Investing in emerging managers: a balancing act
10:35 - 11:1540 mins
Morning coffee and networking break
11:15 - 11:3520 mins
11:35 - 12:1035 mins
The future of work, cities and travel: new tools in the hustle for talent and capital
12:10 - 12:3020 mins
12:30 - 14:0090 mins
Lunch and networking break
14:00 - 14:3535 mins
European VCs looking to Asia: why, when and how?
14:00 - 15:1070 mins
LP term negotiations: saving your time and your neck
14:35 - 15:1035 mins
SPACs: overhyped or a much-needed solution?
15:10 - 15:5545 mins
Afternoon refreshments and networking break
15:55 - 16:4045 mins
What is growth investing today?
16:40 - 17:1535 mins
Sector specialisation: European deep tech
17:15 - 17:205 mins
Chair’s closing remarks
17:20 - 19:30130 mins
Day Two networking drinks reception
Get the latest news.
As it happens
Sign up to get the latest on the agenda and speakers.