Demo Day 1
Demo Day 1
9:30am - 10:00am30 mins
Monday Networking Break 1 -- 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
10:00am - 10:05am5 mins
- Greg Palmer - Vice President, Finovate
10:05am - 10:40am35 mins
Keynote - There is no try but do: Raising the bar, passing the test, and innovating in a post-COVID landscape
- Pablos Holman - Futurist, Innovation Speaker, Inventor at the Intellectual Ventures Lab, Founder, Turing AI
10:40am - 11:00am20 mins
Keynote - Digital Transformation’s Journey Towards Automation and Analytics
- Scott Gnau - Vice President, Data Platforms, InterSystems
11:00am - 11:30am30 mins
Monday Networking Break 2 -- Virtual Meetup. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time). Speaker-Led Discussion Chat Rooms.
- Jorge Sun - Co-Founder & CEO, LendingFront
- Kobina Ansah - CEO, COVERR
- Andrew Bird - Director of Contact Center Innovations, Lifesize
11:30am - 12:30pm60 mins
Lunch & Virtual Meet Up
12:30pm - 1:00pm30 mins
Monday Networking Break 3 -- Virtual Meetup. Join sponsors at their virtual booths for live chat. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
- David Andrzejek - Head of API Ecosystems, Google Cloud
- Sebastien Taveau - VP of Developer Experience, Envestnet | Yodlee
1:00pm - 1:05pm5 mins
Demo Kickoff with Mastercard
- Stephane Wyper - Senior Vice President, Retail Innovation, Mastercard
1:05pm - 2:00pm55 mins
Monday Demos - Session 1
2:00pm - 2:30pm30 mins
Monday Networking Break 4 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
2:30pm - 3:25pm55 mins
Monday Demos - Session 2
3:25pm - 3:55pm30 mins
Monday Networking Break 5 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
3:55pm - 4:00pm5 mins
End of Day 1 - Networking closes
Get the latest news.
As it happens
Sign up to get the latest on the agenda and speakers.