Demo Day 3
Demo Day 3
9:30am - 10:00am30 mins
Wednesday Networking Break 1 -- Meet at the Café: News & Networking with Finovate analysts OR 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
10:00am - 10:05am5 mins
- Greg Palmer - Vice President, Finovate
10:05am - 10:35am30 mins
Kick-Off Keynote: Building consumer trust in the age of doubt
- Sarika Sangwan - Global Head of Strategy & Marketing - Financial Services, Pinterest
10:35am - 10:45am10 mins
Keynote: Coming together to respond, recover, & reimagine during COVID-19
- Tom Feher - Banking Industry Executive, US Financial Services, Microsoft
10:45am - 11:00am15 mins
Keynote: Open Banking is 21st Century Branch Banking
- Paul Rohan - Head of Business Strategy - Finance, Google Cloud
11:00am - 11:30am30 mins
Wednesday Networking Break 2 -- Virtual Meetup. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time). Speaker-Led Discussion Chat Rooms.
- Philippa Ushio - Senior Vice President, Prosek Partners
- David Whitcomb - Product General Manager, MX
11:30am - 12:30pm60 mins
Lunch & Fireside Chat
- Bruce Van Saun - Chairman and Chief Executive Officer, Citizens Bank
- RJ Sherman - VP of Innovation, Citizens Bank
12:30pm - 1:00pm30 mins
Wednesday Networking Break 3 -- Virtual Meetup. Join sponsors at their virtual booths for live chat. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
- George Anderson - Founder & CEO, Ninth Wave
- John Vander Vennet - VP, Head of Sales, Ninth Wave
- Fahd Rachidy - Founder and CEO, ABAKA
1:00pm - 1:55pm55 mins
Wednesday Demos - Session 1
1:55pm - 2:25pm30 mins
Wednesday Networking Break 4 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
2:25pm - 3:45pm80 mins
Wednesday Demos - Session 2
3:45pm - 4:15pm30 mins
Wednesday Networking Break 5 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
4:15pm - 4:45pm30 mins
Mastercard Priceless Pitches - 3 minute pitches from Mastercard’s Start Path
- Chris Gillings - North American Lead, Start Path, Mastercard
- Sabrina Tharani - Director of Partnerships, Mastercard Start Path, Mastercard
- Paul Christensen - Founder, Previse
- Helena Meuller - Co-Founder, Doconomy
- Ellison Anne Williams - CEO & Founder, Enveil
- Adi Engel - Chief Business Development Officer, vCita
4:45pm - 5:15pm30 mins
Wednesday Networking Break 6 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
5:15pm - 5:20pm5 mins
End of Day 3 - Networking closes
Get the latest news.
As it happens
Sign up to get the latest on the agenda and speakers.