Demo Day 2
Demo Day 2
9:35am - 10:05am30 mins
Tuesday Networking Break 1-- Meet at the Café: Networking with Finovate analysts. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
10:05am - 10:10am5 mins
- Greg Palmer - Vice President, Finovate
10:10am - 10:40am30 mins
Opening keynote - Technology and partnerships to bring people together, and the impact of COVID-19 on partnerships
- Jeremy Balkin - Head of Innovation, HSBC
10:40am - 11:00am20 mins
11:00am - 11:30am30 mins
Tuesday Networking Break 2 -- Virtual Meetup. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time). Speaker-Led Discussion Chat Rooms.
11:30am - 12:30pm60 mins
12:30pm - 1:00pm30 mins
Tuesday Networking Break 3 -- Virtual Meetup. Join sponsors at their virtual booths for live chat. 1-to-1 meetings (preschedule or in real time).
1:00pm - 1:55pm55 mins
Tuesday Demos x5
1:55pm - 2:25pm30 mins
Tuesday Networking Break 4 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
2:25pm - 3:20pm55 mins
Tuesday Demos x5.
3:20pm - 3:50pm30 mins
Tuesday Networking Break 5 -- Join demoing companies at their virtual booths for live chat and Q&A.
3:50pm - 4:40pm50 mins
Trivia -- with prizes!
- Adam Baxter - VIP Relationship Manager, Informa Connect
4:40pm - 4:45pm5 mins
End of Day 2 - Networking closes
Get the latest news.
As it happens
Sign up to get the latest on the agenda and speakers.